ich-zapfe

Kjøleaggregat, kølesæt til EGL-disk venstre


Varenummer NEW-6935

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 12,014.33
DKK 9,439.83 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Kjøleaggregat, kølesæt til EGL-disk venstre

Optimer din cateringvirksomhed med dette kraftfulde og pladsbesparende kølesæt til EGL disk venstre. Med dette sæt kan du sørge for, at din fadøl altid er serveret ved den optimale temperatur, og give dine kunder den perfekte kølede drikkeoplevelse.

Kort overblik over funktioner:

  • Kraftfuld køling:Dette kølesæt på venstre side leverer 450 W effekt, som sikrer optimal køling af din fadøl, så den altid er frisk og kølig.
  • Letvægtskomfort:Med en vægt på kun 15500 g er denne køleenhed let at håndtere og transportere, selvom den har en kraftfuld køleydelse.
  • Kompakte dimensioner:Denne køleenhed er pladsbesparende og har dimensioner på kun 320×465×615 mm, som giver en fleksibel installation og passer perfekt til enhver cateringvirksomhed.
  • Pålidelig køling:Køleenheden garanterer strålende og pålidelig køling, hvilket sikrer, at din fadøl altid er afkølet til den optimale temperatur.
  • Nem installation:Den ukomplicerede installationsproces giver en hurtig og problemfri opstart, hvilket minimerer nedetid i din virksomhed.
  • Holdbar investering:Dette kølesæt er af høj kvalitet og holdbare materialer, hvilket garanterer en langsigtet investering i din cateringvirksomheds fremtid.
  • Professionelt udseende:Køleenhedens moderne og kompakte design giver din virksomhed et professionelt og tiltalende udseende.
  • Konkurrencefordel:Brug dette kølesæt som konkurrencefordel og skil dig ud fra konkurrenterne med en enestående køleydelse.
  • Fremragende kundeservice:Vis dine kunder, at du går op i deres tilfredshed, og skil dig ud med en imødekommende og venlig kunderservice.

Med kølesættet til EGL disk venstre kan du undgå servering af lunken øl og imponere dine kunder med den perfekte fadølsoplevelse. Giv din virksomhed en ekstra fordel med denne state-of-the-art køleenhed, bestil kølesættet allerede i dag!

Vare-ID 453889
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 15500 g
Nettovaegt 15500 g
Dimensioner 320×465×615mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: